Untitled photo

Voor de 151e keer bracht Sinterklaas, de Goedheiligman, een bezoek aan Deventer. Normaal is dat volgens traditie op 5 december, maar omdat in 2010 die dag op een zondag viel, vond de intocht op zaterdag 4 december plaats. Samen met de Sint kwamen talloze vrolijke Zwarte Pieten en ook Herauten, Kooplieden en Hellebaardiers.


In dit fotoalbum een compleet beeldverslag van hele intocht en meer. Beginnend met de boottocht, de aankomst aan de Welle en het ontvangst door de Burgemeester en Wethouders van Deventer. Volgens de intocht door de binnenstad. Deze eindigde op het bordes van het Stadhuis aan het Grote Kerkhof. Hierna volgde nog een groot feest in de Lebuïnuskerk en een bezoek aan de kinderen van Deventer Ziekenhuis. Helemaal onderaan dit album staat een plattegrond met de exacte locaties van alle foto's.


Er zijn ook unieke foto's gemaakt achter de schermen van deze feestelijke dag. Klik HIER voor het speciale fotoalbum met beelden van wat er gebeurde vóór en na afloop van de intocht, het feest en het bezoek aan het ziekenhuis.

3
4
34
4
135
3
16
Powered by SmugMug Owner Log In