Untitled photo

De 17e editie van het internationaal buitentheaterfestival Deventer op Stelten vond plaats van donderdag 4 t/m zondag 7 juli 2013.

Eén van de hoogtepunten in 2013 was het Engelse Wired Aerial Theatre op het Grote Kerkhof met de Nederlandse première van de voorstelling "As The World Tipped". Struisvogels op stelten waren van het Nederlandse Teatro Pavana met "Struzzi". De drie Franse muzikanten van Célestroï leken met de voorstelling "Prophéties" rechtstreeks uit een film te zijn gestapt. Op de Beestenmarkt speelde de Franse Compagnie Underclouds de Nederlandse première van "Funambus". Koorddansers van hoog niveau! Bijzonder grappig waren de brutale clowns Murmuyo y Metrayeta uit Chili. Samen veroorzaakten ze een complete verkeerschaos met de voorstelling "Su-Seso Taladro". Het Worpplantsoen was in 2013 het decor voor theatraal vermaak met de titel "Paradise". Met veel geweld stormden vier paarden van het Spaanse gezelschap Tutaris door het publiek met de voorstelling "Caballos de Menorca".

Tenslotte is het vermelden waard de voorstelling van drie metershoge operazangeressen op de Brink van het Franse gezelschap Transe Express. Ze speelden de voorstelling "Les Poupées Géantes", ook dit was een Nederlandse première.

Van al deze voorstellingen foto's in dit album. Onderaan het album een plattegrond met de locatie van ieder beeld.

5
4
4
11
27
14
Powered by SmugMug Owner Log In