Untitled photo

De 18e editie van het internationaal buiten-theater-festival Deventer op Stelten vond plaats van 11 t/m 13 juli 2014.

Hoogtepunten van dit jaar waren: Maduixa Teatre uit Spanje met de Nederlandse première van het enthousiaste "Tam Tam", Compagnie Off uit Frankrijk met het kleurrijke en indrukwekkende "Les Roues De Couleurs" (ook al een Nederlandse première) en het Franse Compagnie des Quidams met de poëtische paradevoorstelling "Rêve d'Herbert". Ook zeer de moeite waren Studio Eclipse (België) in de Buitengracht bij het Rijsterborgherpark met "Two Sink, Three Float", de bijzondere dans tussen mens en machine van het Franse Beau Geste en een BAM-graafmachine met de voorstelling "Transports Exceptionnels" en op de Nieuwe Markt de acrobatische voorstelling "Sens Dessus Dessous" van het Belgische Collectif Malunés.

Vaste deelnemer aan het festival is Close-Act. Deze Nederlandse groep kwam dit jaar met twee kleine acts: de aliens van "I-Puppets" en de zakenmensen op stelten van "Suits". Tot slot, de Deventer groep Theater Gajes kwam met de première van de walkact "De Parasols".

Dit alles, en meer, is te zien in dit album van Deventer op Stelten 2014. Onderaan een plattegrond met de locaties van alle foto's.

7
6
14
113
9
19
Powered by SmugMug Owner Log In