Untitled photo

Video's op YouTube van de 20e Deventer op Stelten door FoxHusky Photography  & Video | VOSbeeld →

De 20e editie van het Internationaal Buiten-Theater-Festival Deventer op Stelten. In 2016 vond het festival plaats van donderdag 7 t/m zondag 10 juli. Het festival werd volgens de organisatie dit jaar bezocht door ruim 130.000 bezoekers, een nieuw record!

Op het festivalprogramma stonden dit jaar vele hoogtepunten, zoals de grootschalige productie 'Mù' van het Franse Transe Express, absurdistisch toptheater door Compagnie N°8 (Fr) met 'Garden Party', prachtige opgeblazen paarden in FierS à Cheval van Compagnie des Quidams (Fr), Teatro dei Venti uit Italië op de Beestenmarkt met de indrukwekkende en magische steltenvoorstelling 'Simurgh' (zie video). Verder de Nederlandse première van 'Birdman' door Close-Act (NL) en dansende Spaanse dames Teatro Pavana met 'Danzanti'. Veel humor bij de brutale Adam Read uit Duitsland met 'Parasomnia' en de tuinkabouters in de Perky & Fiddle Show (zie video).

Dit alles en meer is te zien in dit album. Klik op een foto voor een grotere weergave. Onderaan de pagina is een plattegrond met de locaties van alle foto's.

8
6
2
3
2
29
68
Powered by SmugMug Owner Log In