Untitled photo

De 21e editie van het internationale buiten-theater-festival Deventer op Stelten vond plaats van vrijdag 7 t/m zondag 9 juli 2017. Het festival trok in totaal 125.000 bezoekers.

Kijk in dit foto-album naar een selectie van de talloze voorstellingen. Bijzonder in 2017 waren de twee parades door de stad, die beide op hetzelfde moment startten. Dat waren Theater Titanick uit Duitsland en Komplex Kapharnüm uit Frankrijk. Meer spektakel was er op de Brink door Close-Act. Deze Nederlandse groep bestaat 25 jaar en vierde dat in Deventer met de voorstelling "Convoy Red". Er was ook ruimte voor kleinere acts, zoals het vriendelijke autootje "Ami6" van de Nederlander Exoot. Op de Nieuwe Markt ook een Nederlandse groep: Cie Woest, zij brachten de wereldpremière van "Lucky Shots". Erg grappig was "Manneken's Piss" op het Boreelplein van de Spaanse groep Campi Qui Pugui. Echte steltenacrobatiek kwam uit Frankrijk van Tac O Tac met de indrukwekkende voorstelling "Conquête Speciale".

Cia Maduixa uit Spanje won dit jaar de 'Deventer op Stelten Award' voor de bijzondere bijdrage aan het festival. Hun voorstelling "Mulïer" werd bij de officiële opening van het festival opgevoerd in de Deventer Schouwburg. Later was deze krachtige dans op stelten te zien in de Boreeltuin.

Van al deze voorstellingen zijn foto's te vinden in dit album. Onderaan de pagina staat een plattegrond met alle speellocaties.

2
20
68
6
28
43
Powered by SmugMug Owner Log In