Na twee jaar afwezigheid door corona kon dan eindelijk in 2022 de 30e editie van het sfeervolle Dickens Festijn in Deventer plaatsvinden.  Op zaterdag 10 en zondag 11 december 2022 kwamen talloze bezoekers uit binnen- en buitenland naar de oude Hanzestad om te genieten van de vele karakters uit de boeken en verhalen de Engelse schrijver Charles Dickens (1812-1870).

Uiteraard waren Queen Victoria en Scrooge aanwezig, maar ook Engelse guards, doedelzakspelers, diverse koren, muzikanten, boefjes, bedelaars, schoolklasjes, rijke bewoners en straattheater. In totaal wel 950 karakters. Twee dagen lang veranderde het Deventer Bergkwartier in een 19-eeuwse Engelse stad.

Zie hier de foto's van dit evenement, binnenkort volgt ook nog een gemonteerde video. De foto's zijn vooral gemaakt op de zaterdag, ook enkele op zondag. De video-opnamen waren alleen op zondag. Beleef het Dickens Festijn terug met deze beelden. De foto van mij (met de muts en camera) in gesprek met enkele deelnemers is gemaakt door Kees van Emmerik.
Onderaan het album een plattegrond met de exacte locatie van alle beelden.

Wil je een foto laten afdrukken op papier, canvas, hout, glas, metaal, etc.? Klik dan op de button 'Bestellen' voor prints en downloads.

De fotograaf in gesprek met enkele deelnemers

_GJY5877_5488 copy
16
6
12
2
4
29
25
14
Powered by SmugMug Owner Log In