Untitled photo

Om de nieuwe energiezuinige LED sfeerverlichting in de Deventer binnenstad te vieren, werd op vrijdag (Black Friday) de eerste editie van Shopping Night gehouden. In de dagen vóór de Shopping Night werd de nieuwe verlichting opgehangen en getest. Boven vijf straten hangt de tekst 'Welkom in Deventer!', compleet met de herkenbare torens van de stad. Ook de verlichting in de bomen aan de Brink en het Grote Kerkhof is vervangen. Verder zijn er acht 'eye-catchers' in de binnenstad te vinden. Dat zijn grote lichtobjecten, bestaande uit honderden kleine LED-lampjes.

Tijdens de Shopping Night op 23 november 2018 kon het winkelend publiek genieten van diverse optredens van lokale koren, zangers en straattheater. Ook hadden diverse ondernemers ook eigen activiteiten georganiseerd, zoals de modeshow bij Def by Sanne in de Engestraat.

In december zijn borden met de tekst "December beleef je... inDeventer!" toegevoegd aan enkele lichtobjecten. Ook staan er kerstbomen met sfeerverlichting bij de Broederenkerk en museum De Waag.

Untitled photo
10
33
8
8
Powered by SmugMug Owner Log In