Bestellen - foxhusky

Disclaimer

Alle materiaal op deze site is eigendom van VOSbeeld fotografie + video / FoxHusky.
Alle foto's en video's zijn gemaakt door Peter Vos (tenzij anders aangegeven).

Op alle beelden die u op deze website aantreft, rusten auteursrechten. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming foto's/video's te vermenigvuldigen en/of te publiceren op welke manier dan ook. Wilt u beeldmateriaal van deze website gebruiken, neemt u dan vooraf contact op met de fotograaf. Bij elke vorm van publicatie is naamsvermelding verplicht.

De hier gepubliceerde foto's/video's zijn gemaakt in de openbare ruimte, dan wel op plaatsen waar de fotograaf toestemming van de beheerder heeft gekregen om beelden te maken. Staat u op een foto/video en u wilt dat deze verwijderd wordt, neem dan contact op, met vermelding van een duidelijke reden waarom u dit wenst. Hou er rekening mee dat op openbare plaatsen het portretrecht geldt.

De afgebeelde persoon kan zich alleen verzetten tegen vermenigvuldiging of openbaarmaking, voor zover die persoon een redelijk belang heeft om zich daartegen te verzetten, zoals omschreven in de Auteurswet.

FOX_LOGO0-kop-roundborder-transp-250px

Bestellen

In principe is iedere foto op deze website te bestellen. Als een digitaal bestand in een hoge resolutie, zonder logo of watermerk, of als afdruk op hoogwaardig fotopapier.

Vele foto's zijn eenvoudig, goedkoop en snel na te bestellen via mijn verkoopsite bij OYPO
Via de speciale knop 'BESTELLEN' bij een fotoalbum, komt u direct in de juiste bestelpagina.

Op mijn OYPO verkoopsite zijn o.a. de volgende artikelen te koop: foto-afdrukken en vergrotingen op fotopapier, posters op canvas of aluminium, leuke cadeaus als mokken of muismatten en T-shirts in alle maten. Neem een kijkje en zie de vele mogelijkheden.

De foto's worden door het fotovaklab Profotonet afgedrukt op Fuji Digital Professional DPII-papier. Dit zeer hoogwaardige fotopapier onderscheidt zich op diverse punten van het 'standaard' papier dat u gewend bent. Leverbaar in mat, glans en het fraaie 'pearl'.

Indien een foto niet op mijn OYPO verkoopsite staat, en u wilt de foto toch nabestellen, neem dan contact op met mij via het contactformulier. De kosten bedragen €4,00 voor een digitaal bestand in een hoge resolutie. Ook zijn afdrukken op fotopapier mogelijk. Geef in het contactformulier duidelijk aan om welke foto('s) het gaat.


Powered by SmugMug Log In