Bestellen


In principe is iedere foto op deze website te bestellen. Een licentie voor een digitaal bestand in een hoge resolutie, zonder logo of watermerk, of als afdruk op hoogwaardig fotopapier.

Een aantal recente foto's zijn eenvoudig, goedkoop en snel na te bestellen via mijn verkooppagina's bij OYPO
Via de speciale knop 'BESTELLEN' bij een fotoalbum, komt u direct in de juiste bestelpagina.

Op mijn OYPO verkoopsite zijn o.a. de volgende artikelen te koop: foto-afdrukken en vergrotingen op fotopapier, posters op canvas of aluminium, leuke cadeaus als mokken of muismatten en T-shirts in alle maten. Neem een kijkje en zie de vele mogelijkheden.

De foto's worden door het fotovaklab Profotonet afgedrukt op Fuji Digital Professional DPII-papier. Dit zeer hoogwaardige fotopapier onderscheidt zich op diverse punten van het 'standaard' papier dat u gewend bent. Leverbaar in mat, glans en het fraaie 'pearl'.


VOSbeeld | FoxHusky verkoopt ook via Deventer aan de Muur. Hierbij gaat het vooral om stadsgezichten en brede panorama's van de stad Deventer om groot aan de muur te hangen. Canvas, Acrylglas,  Aluminium Dibond, Hout, Staal, er is van alles mogelijk. De verkoop gaat via Werk aan de Muur. Hoge kwaliteit afdrukken voor redelijke prijzen. En géén verzendkosten!


Een klein deel van mijn foto's zijn ook te koop als download bij Adobe Stock en Shutterstock


Indien een foto niet op mijn OYPO, Deventer aan de Muur, Adobe Stock of Shutterstock verkoopsites staat, en u wilt het beeld toch nabestellen, neem dan contact op met mij via het contactformulier. Gebruik het contactformulier voor vragen over een licentie van een digitaal bestand in een hoge resolutie. Ook zijn professionele afdrukken op fotopapier mogelijk. Geef in het contactformulier duidelijk aan om welke foto('s) het gaat. Bronvermelding blijft altijd verplicht, tenzij anders afgesproken is.


Powered by SmugMug Owner Log In