Disclaimer VOSbeeld | FoxHusky

Alle materiaal op deze site is eigendom van VOSbeeld fotografie + video | FoxHusky. Alle foto's en video's zijn gemaakt door Peter Vos (tenzij anders aangegeven).

Op alle beelden die u op deze website aantreft, rusten auteursrechten. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming foto's/video's te vermenigvuldigen en/of te publiceren op welke manier dan ook.

Wilt u beeldmateriaal van deze website gebruiken, neemt u dan vooraf contact op met de fotograaf. Bij elke vorm van publicatie is naamsvermelding verplicht, tenzij anders is afgesproken.

De hier gepubliceerde foto's/video's zijn gemaakt in de openbare ruimte, dan wel op plaatsen waar de fotograaf toestemming van de beheerder heeft gekregen om beelden te maken. Staat u op een foto/video en u wilt dat deze verwijderd wordt, neem dan contact op, met vermelding van een duidelijke reden waarom u dit wenst. Hou er rekening mee dat op openbare plaatsen het portretrecht geldt.

De afgebeelde persoon kan zich alleen verzetten tegen vermenigvuldiging of openbaarmaking, voor zover die persoon een redelijk belang heeft om zich daartegen te verzetten, zoals omschreven in de Auteurswet.

VOSbeeld | FoxHusky voldoet aan de wettelijke AVG privacyregels. Lees mijn Privacyverklaring (opent in een nieuw venster).


Untitled photo
Untitled photo

Powered by SmugMug Owner Log In