Geschiedenis website FOXHUSKY - VOSbeeld (1999-nu)

FoxHusky's Home Page begonnen 20 mei 1999

De allereerste website van FoxHusky begon op  20 mei 1999.


De naam FoxHusky is ontstaan door het samenvoegen van de namen (Peter) Fox en (Robert) Husky. De eerste website was een samenwerkingsproject van Peter en Robert. Later is Peter alleen verder gegaan, maar de naam FoxHusky is gebleven.


Deze eerste website was geplaatst op GoPlay.com, een plek om 'gratis' een eigen website in te richten. Vergelijkbaar met het toen erg populaire 'Geocities'. Echt gratis was het niet, want het stond vol irritante reclamebanners.


Na GoPlay.com heb ik mijn foto's geplaatst op Webshots.com. Maar nadat ook op deze plaats steeds meer reclame verscheen, ben ik met alle foto's verhuisd naar een betaald account op Fotki.com. Meer dan 10 jaar hebben mijn foto's en website op de servers van Fotki gestaan. Die eerste jaren werden er vooral foto's gemaakt van familie, vrienden en vakanties.

Helaas bleek Fotki de laatste jaren erg onstabiel.

  • Oude FoxHusky banner
  • Oude FoxHusky banner
screenshot- FoxHusky com juli 2013

Het domein www.foxhusky.com werd al geregistreerd in 2003. Omdat de inhoud van de site volledig Nederlands is en de site zich vooral ook richt op kijkers uit Deventer en omstreken, heb ik in 2014 ook het domein www.foxhusky.nl geregistreerd.

Het domein www.foxhusky.com is inmiddels opgeheven en de website is nu alleen nog via de URL www.foxhusky.nl bereikbaar.

www.foxhusky.com - 17 maart 2003 | www.foxhusky.nl - 18 april 2014


In het voorjaar van 2018 heb ik, fotograaf/videomaker Peter Vos, naast FoxHusky een tweede website in het leven geroepen: VOSbeeld.nl Dit is dé informatie-, portfolio- en contactwebsite. FoxHusky blijft gewoon bestaan, maar nu als BEELDBANK / beeldarchief. Ik blijf trouwens gewoon nieuwe fotoalbums toevoegen aan FoxHusky, dus check regelmatig op deze site de knop Wat is Nieuw?


De websites vosbeeld.nl en foxhusky.nl zijn beide eigendom van Deventer fotograaf en videomaker Peter Vos


20% korting op een nieuwe website!

Na bijna 15 jaar op het internet heb ik in 2014 gekozen voor SmugMug.com

SmugMug is een uitstekende en zeer betrouwbare host voor de website en al mijn foto's. Wil je ook een SmugMug website? Gebruik dan bovenstaande link en krijg 20% korting  (ook ik krijg dan 20% korting, dank u!).


Powered by SmugMug Owner Log In